Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

SOLITARY SABRED: Θα κυκλοφορήσουν concept album



Οι Epic Metallers SOLITARY SABRED ανακοίνωσαν την περασμένη Δευτέρα στην συναυλία που έδωσαν μαζί με τους Enforcer, Convixion, Neon Nights και Teror, ότι το καλοκαίρι θα έχουν έτοιμο ένα promo του επερχόμενου album τους.

Επικοινωνήσαμε με τον Πέτρο Λεπτό, τραγουδιστή και (μέχρι τώρα) μπασίστα του συγκροτήματος για να μας δώσει μερικές λεπτομέρειες ακόμα για την κυκλοφορία τους αυτή. Μας είπε λοιπόν ότι το album θα είναι μία concept ιστορία και πιο συγκεκριμένα θα είναι dark fantasy βασισμένο σε ιστορικά στοιχεία. Εξιστορεί την αρχή του κυνηγιού των μαγισσών, μέσα από την ιστορία ενός σταυροφόρου που έγινε εξορκιστής! Όλοι οι στίχοι και η μουσική γράφτηκαν γύρω από αυτό το θέμα, ενώ το εξώφυλλο είναι ένας πίνακας που έφτιαξε ο ζωγράφος και φίλος του συγκροτήματος Άδωνης Γεωργιάδης βασισμένο στο "Burn Magic, Black Magic", κομμάτι το οποίο μάλιστα θα γυριστεί και videoclip!

Αναμένουμε λοιπόν...