Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Temple of Evil






Νο 4 – Temple of Evil









Στο νούμερο 4 συναντάμε μία μπάντα η οποία "έσκασε μύτη" κυριολεκτικά από το πουθενά! Η τριάδα από τις ορεινές περιοχές της Λευκωσίας, χωρίς να έχουν κυκλοφορήσει τίποτα μέχρι στιγμής (εκτός ενός κομματιού το οποίο συμπεριλήφθηκε στην συλλογή "Cyprus Metal Scene Unite") κατάφερε να αναρριχηθεί στην 4άδα των πιο αγαπητών συγκροτημάτων της Κύπρου.

"Καλά, πως έγινε αυτό;" Θα αναρωτηθείτε. Μία απάντηση θα μπορούσε να είναι: "Χάκαραν το site και επιρρέασαν το poll". Άλλη απάντηση θα μπορούσε να είναι: "Έβαλαν μέχρι και την γιαγιά τους να μπει στο ίντερνετ και να τους ψηφίσει". Όλα πιθανά είναι, αλλά εγώ θα μείνω στην γνωστή παραδοσιακή απάντηση: "ΑΡΕΣΟΥΝ"!

Οι Temple of Evil, τους οποίους πρωτοείδα ζωντανά στο περσινό Power of the Night, μου είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με το death/thrash που έπαιζαν. Ειδικά όταν έκλεισαν με το "Orgasmatron" τη διασκευή στη διασκευή των Sepultura στους Motorhead, ένα κομμάτι με το οποίο έκλεινα τις εκπομπές μου εδώ και 12 χρόνια, τότε τους συμπάθησα ακόμα περισσότερο!

Δεν έχουμε πολλά να πούμε για το συγκρότημα, όμως έχουμε πολλά να περιμένουμε. Πληροφορίες μου λένε ότι ηχογραφούν άλμπουμ, το οποίο μάλιστα θα κυκλοφορήσει από γνωστή underground κυπριακή δισκογραφική! Το album θα περιέχει 6 – 8 κομμάτια (ακόμα το σκέφτονται αυτό) και αρκετά από αυτά ακούσαμε στην τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος στο Franky's Live και πραγματικά τσακίζαν κόκκαλα! Έτσι, το μόνο που περιμένουμε πλέον, είναι να κυκλοφορήσει επιτέλους το cd τους…