Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

SoulStealNo 5 - SoulSteal

Στο Νο 5 συναντάμε τους SoulSteal. Οι Λευκωσιάτες πρωτοξεκίνησαν το 2001 και αμέσως τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του metal στο νησί. Η μουσική τους είναι μία μίξη ατμοσφαιρικού, μελωδικού death metal, με καθαρά και brutal φωνητικά.


Το ταξίδι του συγκροτήματος ξεκίνησε με αρκετές συναυλίες μεταξύ του 2001 και του 2003. Η μπάντα εμφανίστηκε σε πολλά μέρη, κυρίως σε Λεμεσό και Λευκωσία.
Από το 2003 μέχρι το 2004 υπήρξε ένα κενό στην πορεία του συγκροτήματος, καθώς τα μέλη υπηρέτησαν στον στρατό. Όμως οι SoulSteal προτίμησαν να μην διαλυθούν, αλλά να συνεχίσουν έστω και με μερικές εμφανίσεις με session μουσικούς.Το αποκορύφωμα της ιστορίας των SoulSteal (μέχρι τώρα) ήταν η κυκλοφορία του 5-track EP "Minor is a Lonely Place" το 2009. Το ΕΡ διάδωσε το όνομα του συγκροτήματος και εκτός Κύπρου, όπως στην Χιλή, την Ιταλία, την Πολωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο κλπ. στις οποίες πήρε από πολλά webzines πολύ καλές κριτικές.


Τέλος, πρόσφατα το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό, οπότε εμείς περιμένουμε με αγωνία!Members:

Socrates (Guitars, Clean & Dark Vocals)

Doros (Bass)

Soteris (Guitars)

Mark (Drums)