Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Sonik Death Monkey








No 6 - Sonik Death Monkey





















Οι Sonik Death Monkey, των οποίων το όνομα οφείλεται σε ένα "λάθος" του ελληνικού Metal Hammer το οποίο έγραψε το όνομα του συγκροτήματος λανθασμένα αντί για Sonic, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα στο νησί μας. 

Οι Λεμεσιανοί SDM, με ηγέτη των Low D. (vocals) και τον Άγγελο (drums), χωρίς βέβαια τα υπόλοιπα μέλη να υστερούν, καταφέρνουν να γεμίζουν τα venues στα οποία εμφανίζονται κάθε φορά, προσφέροντας ένα μείγμα Thrash με Hardcore, μα πάνω από όλα Metal!



Ιδρύθηκαν το 2009, προερχόμενοι από διαφορετικά συγκροτήματα όπως τους Scotoma και τους Defacer.  Μόλις ένα χρόνο μετά έβγαλαν ένα promo με τρία κομμάτια, το οποίο και το διανέμουν δωρεάν από εδώ: http://soundcloud.com/sonikdeathmonkey



Το promo πήρε πολύ καλές κριτικές σε όλο τον κόσμο, δίνοντας το έναυσμα στο συγκρότημα να προχωρήσει στην ηχογράφηση του ολοκληρωμένου album τους το οποίο αναμένεται με αγωνία από όλο το μεταλλικό κοινό της Κύπρου και όχι μόνο.

Οι SDM θα εμφανιστούν μαζί με τους Iced Earth στην Κύπρο, αλλά και στο Metalmorphosis Festival όπου μάλιστα θα είναι πριν από τους headliners Arch Enemy.



Τέλος, μία μεγάλη διάκριση των Monkeys είναι η εμφάνιση στο μεγάλο Δανέζικο φεστιβάλ του Aalborg, όπου θα παίξουν την τρίτη ημέρα μαζί με τους Arch Enemy, Suffocation, Entombed και Mnemic!

Band Members:
Low D. - Vocals
Alex M. - Guitars
Nicos P. - Guitars
Roy G. - Bass
Angelo S. - Drums