Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

Vomitile
Περνάμε στο νο8 όπου συναντάμε μία από τις μπάντες που δεν χορταίνω να βλέπω ζωντανά! Οι Vomitile, οι οποίοι ιδρύθηκαν το 2007 από τον Khatch Yildizian (μπάσο) και τον τρομερό κιθαρίστα Πάνο Λάρκου, είναι ίσως η μοναδική εγχώρια μπάντα που παίζει καθαρό, ατόφιο death metal.Το συγκρότημα είχε ονομαστεί αρχικά "Cannibal Bleeding" και αργότερα "Kannibal" πριν καταλήξει στο σημερινό τους όνομα. Με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους έφτασαν τελικά το 2009 να ηχογραφήσουν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο "Rotting Life", όπου συμμετείχαν εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, και οι Γιάννης Γρηγορίου (φωνή), Mustafa Tangul (drums). Το 2010 ο Tangul αποχώρησε από το συγκρότημα, αλλά ο αντικαταστάτης δεν άργησε να βρεθεί. Ο Μεξικανικής καταγωγής Hugo Enrique Olivos ανέλαβε να βασανίζει τα drums των Vomitile, κάτι που καταφέρνει εξαιρετικά καλά!
Ακόμα μία προσθήκη στο συγκρότημα ήταν η δεύτερη κιθάρα όπου την ανέλαβε ο δίδυμος αδερφός του Khatch, ο George.Αυτόν τον καιρό οι Vomitile βρίσκονται στο στούντιο και ηχογραφούν το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, δείγματα του οποίου ακούσαμε στο τελευταίο live τους και είναι πραγματικά πολύ υποσχόμενα!

Κλείνοντας, να αναφέρω ότι είναι πραγματική απόλαυση να βλέπετε ζωντανά το show των Vomitile, ακόμα και αν δεν είστε οπαδοί του death metal! Οπότε, εάν ακούσετε ότι οι Vomitile παίζουν κάπου κοντά σας, μην τους χάσετε…

Lineup
Panos Larkou (guitars)
Khatch Yildizian (bass)
Hugo Enrique Olivos (drums)
George Yildizian (guitars)
Yiannis Gregoriou (vocals)

Discography
Rotten Life EP (2009)