Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Κερδίστε 1 μονή πρόσκληση για το live των CHILDREN OF BODOM στη Λευκωσία



Το Rock Overdose, προσφέρει στους αναγνώστες του μία μονή πρόσκληση για τη συναυλία των Children of Bodom στο Pavilion Hall στην Λευκωσία το Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012!


Για να κερδίσετε τη πρόσκληση, θα πρέπει να μπείτε στη σελίδα του Rock Overdose στο facebook
(http://www.facebook.com/pages/Rock-Overdose-Energy-fm-101/171953151399) και να γράψετε στο τοίχο:
"Για το διαγωνισμό Children of Bodom" μέχρι και τη Πέμπτη 31 Μαϊου 2012.

Το Rock Overdose το πρωί της Παρασκευής θα ανακοινώσει τον νικητή με το όνομα που χρησιμοποιεί στο facebook, και θα απαντήσει στο προφίλ του για να το πώς θα παραλάβει την πρόσκληση.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το LIVE:



Στις 2 Ιουνίου 2012, στο Pavillion Hall Λευκωσίας, οι μουσικόφιλοι της rock και metal σκηνής θα έχουν την ευκαιρία να παραστούν σε μια από τις πιο αναμενόμενες συναυλίες της χρονίες για να δούν απο κόντα το φινλαδικό σούπερ μέταλ συγκρότημα Children of Bodom. Η συναυλία είναι μια παραγωγή της Re3ject Entertainment (www.re3ject.com) και είναι αναμφίβολα, η πιο συναρπαστική συναυλία της χρονιάς στο είδος της. Το event αναμένεται να είναι sold out με περισσότερους από 2000 συμμετέχοντες όλων των ηλικιών. Το συγκρότημα έχει παγκοσμίος περισσότερους από 7.000.000 (εκατομμύρια) οπαδούς και σήμερα θεωρείτε ως ένα από τα πιο δημοφιλέστερα ονόματα στην metal σκηνή. Το συγκρότητα έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, όπως το Download Festival (2011),Wacken (2011), GigaTour (2008) Sonisphere (2012) και Ozzfest (2010) μαζί με θρυλικές μπάντες όπως είναι οι BlackSabbath, Motorhead και Slayer.


Την συναυλία θα ανοίξουν οι BLYND ενα απο τα πλέον γνωστά και αγαπημένα metal συγκρότήματα που έχουν κάνει την κυπριακή σκηνή περήφανη τα τελευταία χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη και που έχουν παίξει με ονόματα οπως οι Sepultura ,
Anathema, Rotting Christ, Septic Flesh, Sabaton και πίο πρόσφατα με SODOM όπου είχαν εμφανιστεί σαν το support band του συγκροτήματος στην περιοδεία τους "LEGIONS TOUR FEST 2011". Γνωστοί για τον χαρακτηριστικό καλοπαιγμένο τους ήχο σε thrash και melodic death metal με brutal φωνητικά και απίστευτα guitar riffs, οι BLYND φαινεται να ξεσηκώνουν το κοινό σε κάθε τους εμφάνιση αφού οι κριτικές είναι πάντα κολακευτικές κοινώντας την περιέργεια για όσους δεν τους γνωρίζουν να τους ‘ψάξουν’.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.

Εισιτήρια προπωλούνται, προς 30 ευρώ σε όλα τα Music Gallery, καθώς και στα πιο κάτω σημεία:

Λευκωσία
NEVERLAND ROCK BAR
PAVILION HALL
ANT-COMICS
ISENGARD FANTASY SHOP
ESCANTI TATTOO STUDIO

Λεμεσός
TEPEE STRICTLY ROCK BAR

Λάρνακα
BARREL HOUSE

Πάφο
DARK LEGION MC

Online
www.re3ject.com

Όλα τα προπωλημένα εισητήρια μπαίνουν αυτόματα στο διαγωνισμό για να κερδίσουν μια ηλεκρική κιθάρα Epiphone LES PAUL SPECIAL II GT προσφορά της εταιρίας Music Gallery.

Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα διατίθενται και στην είσοδο στην τιμή των 35 ευρώ.

Λεωφορεία για την συναυλία θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό θέσεων απο Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο. Για προκράτησεις και περισσότερες πληροφορίες στο 99273303

Την συναυλία υποστηρίζουν οι εταιρείες: FISHBONE RECORDS, GIBAREIO (PSVITA), BARREL HOUSE , NEVERLAND ROCK BAR, TEPEE ROCK BAR, ESCANTI TATTOO STUDIO

Χορηγοί επικοινωνίας: MTV NRG, LTV, Άστρα FM & Rock Overdose.gr