Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Cyprus Events

Επειδή έχουμε χάσει την μπάλα (κατά μία έννοια) με τα events που θα γίνουν μπροστά μας, το Chromium Sun σας υπενθυμίζει τι ακολουθεί τους επόμενους μήνες στο νησί μας!

Αρχίζουμε με το Σάββατο 17 Μαρτίου, όπου στις Κατακόμβες θα γίνει ένα μοναδικό event - tribute στο New Wave of British Heavy Metal! Εκεί 30 καλλιτέχνες από 20 διαφορετικά Κυπριακά συγκροτήματα της Metal σκηνής θα παρευρεθούν και θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό show!


Περνάμε στις 24 Μαρτίου, όπου στην Λάρνακα και συγκεκριμένα στο Μουσείο Θέασης (Λουκή Ακρίτα 8, πίσω από το Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο) θα γίνει ένα μοναδικό event! Δέκα (10) τοπικά και νεανικά συγκροτήματα της rock και metal σκηνής της Κύπρου θα εμφανιστούν μπροστά μας για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέχρι σήμερα! Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, γι αυτό δεν υπάρχουν πολλές δικαιολογίες για να μην κάνετε την βόλτα σας...


Ο Απρίλης αναμένεται καυτός και ξεκινάμε με DEMON! Το θρυλικό NWOBHM συγκρότημα επισκέπτεται την χώρα μας στις 7 του Απρίλη στο Kingston της Λεμεσού! Supporting bands θα είναι οι Quadraphonic και οι No Off Switch.


5 ημέρες μετά στις 13 του Απρίλη, αλλά στον ίδιο χώρο (Kingston Λεμεσός), θα εμφανιστούν οι Γερμανοί Extreme Metallers Ctulu! Suppoting bands θα είναι οι Shut' Em Down και οι Procreation.





Στις 16 Απριλίου και πάλι στο Kingston θα εμφανιστούν οι Σουηδοί Enforcer μαζί με τους Ελλαδίτες Convixion που είχαμε απολαύσει και στο Power of the Night, αλλά και τους δικούς μας Neon Knights, Solitary Sabred και Teror!


Τα ονόματα μπορεί να αλλάζουν, ο χώρος παραμένει ο ίδιος όμως! Έτσι ξανά στο Kingston, στις 21 Απριλίου θα εμφανιστούν οι Mystic Prophecy στα πλαίσια της περιοδείας τους του νέου τους άλμπουμ "Ravenlord". Μαζί τους οι Fireforce από το Βέλγιο και οι δικοί μας Winter's Verge.


Και περνάμε στην 6η Μαΐου, όπου ξανά στο Kingston θα εμφανιστούν οι θρυλικοί Holocaust, ακόμα μία NWOBHM μπάντα! Οι μπάντες που θα ανοίξουν την συναυλία τους θα ανακοινωθούν σύντομα...


Από τα events που περιμένω με κομμένη την ανάσα εγώ προσωπικά, είναι το επόμενο! Στις 10 Ιουνίου στη Διαχρονική Μουσική σκηνή της Λευκωσίας θα εμφανιστούν οι μοναδικοί OBITUARY!



22 Ιουνίου επιστρέφουμε στο Kingston της Λεμεσού για να δούμε τους Heathendom μαζί με τους Silent Rage αλλά και τους νεοεμφανιζόμενους Mortem Atra!




23 και 24 Ιουνίου σε Λεμεσό (Kingston) και Λευκωσία (Διαχρονική Σκηνή) αντίστοιχα θα έρθουν οι μοναδικοί Panx Romana!





Επιστρέφουμε στην Διαχρονική Μουσική σκηνή της Λευκωσίας στις 13 Ιουλίου για να απολαύσουμε την μοναδική εμφάνιση των Grave Digger στην χώρα μας! Μαζί τους οι ιταλοί Wotan και οι δικοί μας Lethal Saint!!!


27 & 28 Ιουλίου στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, θα γίνει το καθιερωμένο Power of the Night, φτάνοντας στο no VII! Αν και ακόμα δεν έχει κλείσει το line up του event, μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει οι Cloven Hoof, Power Crue, Dark Quarterer, Solitary Sabred και Teror!



Αυτά μέχρι στιγμής... αναμένουμε με αγωνία τις ανακοινώσεις του Metalmorphosis για να δούμε τι ονόματα θα εμφανιστούν και εκεί, και φυσικά θα είμαστε εδώ μαζί σας για οτιδήποτε νεότερο εμφανιστεί στην πορεία...

Μην ξεχνάτε την ραδιοφωνική εκπομπή "Μεταλλικές Ραψωδίες" κάθε Τετάρτη στις 00:00 στον Crash Radio (www.crashradio.gr) και φυσικά κάθε Παρασκευή βράδι στο Rocka Rolla η μουσική ρέει άφθονη από τον υποφαινόμενο! Stay Metal!!!