Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Maiden United Live @ Barrel House, Λάρνακα, 25-1-12 Live Report



Η χθεσινή βραδιά είναι από αυτές που σίγουρα θα τις θυμούνται για καιρό όσοι βρέθηκαν στο Barrel Houseστη Λάρνακα για να παρακολουθήσουν τους Maiden United. Το κέφι του συγκροτήματος γι αυτό που κάνει, τα κομμάτια που επέλεξαν να παρουσιάσουν και ο κόσμος (ο οποίος στην αρχή ήταν λίγο μουδιασμένος, αλλά μετά ξεσηκώθηκε) έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα μαγείας στην βροχερή νύχτα της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου, 2012.



Οι Maiden United ανέβηκαν στην σκηνή γύρω στις 22:00. Μας παρουσίασαν όλο το cd που κυκλοφόρησαν με τίτλο "Mind the Acoustic Pieces" συν κάποια ακόμα κομμάτια. Πιο αναλυτικά έπαιξαν το "Where Eagles Dare", "Revelations", "Still Life", "Die With Your Boots On", "Flight of Icarus", "Sun and Steel", "The Trooper", "Quest for Life", "To Tame A Land". Έπαιξαν και τα "Prowler" στο οποίο ο Damien Wilson (ο τραγουδιστής των Maiden United και φυσικά των Threshold) μας αποκάλυψε ότι πέρασε δοκιμαστικό από τον Steve Harris για να αναλάβει την θέση του τραγουδιστή των Iron Maiden, μετά την φυγή του Dickinson (θέση που τελικά πήρε ο Blaze Bayley) , το "22 Acacia Avenue", το "Flash of the Blade", το "Only the Good Die Young", το "Children of the Damned", το "2 Minutes to Midnight", το "Evil That Men Do" και το "Wasted Years".



Γενικά απολαύσαμε κομμάτια από την "καλή" περίοδο των Maiden, αρκετά εκ των οποίων δεν έχουμε ακούσει ποτέ από τους ίδιους τους Iron Maiden να παίζουν ζωντανά. Μας ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν και δεύτερο άλμπουμ και ήδη έχει αρχίσει η αγωνία να μας τρώει.



Η βραδιά είμαι σίγουρος πως θα ήταν πολύ καλύτερη αν ήταν μαζί τους και η Anneke Van Giersbergen, αλλά όπως είπε ο Damian Wilson (αστειευόμενος) "αν μπορεί αυτή να το τραγουδήσει κάποιο κομμάτι, μπορώ και εγώ". Αλλά σε τελική ανάλυση δεν μας άφησε καθόλου παραπονούμενους!



Για το Rock Overdose,

Αντώνης "Jey Key" Κατσαρός