Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

CHAINHEART: Θα εμφανιστούν στο Power of the Night VIII





Στην συναυλία που έδωσαν οι CHAINHEART στις 21 Ιουνίου στο Stoa Backroom ανακοίνωσαν ότι θα εμφανιστούν στο Power of the Night VIII.


Οι CHAINSHEART είναι μία Rock μπάντα που σχηματίστηκε από τον Γιάννη Σάββα και τον Πέτρο Μενδόνη και οι δύο πρώην μέλη των Zenith ( 1988-1995). Ακόμα ένα μέλος - κλειδί της μπάνας είναι ο Κυριάκος Κουτσιοφής που ήταν μέλος των Armaggedon. Οι Zenith έπαιξαν σε ένα reunited show το 2010 για το "Power of the night" Heavy Metal Festival. Αυτή η εμφάνιση αναζωπύρωσε την φλώγα στον Γιάννη και τον Πέτρο οι οποίοι άρχισαν να δουλεύουν για το album με τίτλο "Just another day" για τους Chainheart. Τα μέλη που ηχογράφησαν το album ήταν οι Γιάννης Σάββα (φωνή), Πέτρος Μενδόνης (κιθάρες), Κυριάκος Κουτσιοφής (Keyboards), Νικόλας Φιλίππου (Drums), Νίκος Δούκας (μπάσο) και Νάταλι Κυπριανού (δεύτερα φωνητικά). Σήμερα έγιναν κάποιες αλλαγές στα μέλη της μπάντας στο μπάσο (Χρίστος Αγαθοκλέους), στα drums (Μάριος Γεωργίου), στα δεύτερα φωνητικά (Μαριλένα C. Arwen) και προστέθηκε 2η κιθάρα (ο Γιάννης Καραμπάτσος).