Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Κερδίστε μία πρόσκληση για ENFORCER - CONVIXION στο Kingston!Το Rock Overdose, σε συνεργασία με την EPIC-MASH προσφέρει στους αναγνώστες του μία μονή δωρεάν πρόσκληση για τη συναυλία των ENFORCER &CONVIXION στο Kingston στην Λεμεσό τη Δευτέρα, 16 Απριλίου 2012!

Για να κερδίσετε τις προσκλήσεις, θα πρέπει να μπείτε στη σελίδα του Rock Overdose στο facebook
(http://www.facebook.com/pages/Rock-Overdose-Energy-fm-101/171953151399) και να γράψετε στο τοίχο:
"Για το διαγωνισμό ENFORCER - CONVIXION" μέχρι και τη Κυριακή, 15 Απριλίου 2012.

Το Rock Overdose το βράδυ της Κυριακής, θα ανακοινώσει τους νικητές με τα ονόματα που χρησιμοποιούν το facebook, και θα απαντήσει στο προφίλ τους για να το πώς αυτοί θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το LIVE:Η Epic-Mash παρουσιάζει τους Enforcer για πρώτη φορά στην Κύπρο, την Κυριακή 16 Απριλίου στο Kingston Rock City της Λεμεσού. Μαζί τους τα αδέρφια μας Convixion για μια αξέχαστη νύχτα αληθινού heavy metal!!!

Support bands οι Solitary Sabred, οι Neon Knights και οι Teror!

ONE night only!!

TICKETS: Presale- €17
At the door- €22

Presale ticket points:

ROCKA ROLLA- Nicosia
KINGSTON ROCK CITY- Limassol

FREE Busses from NICOSIA & LARNACA!

For More Info call: 99977723Υπάρχει και ηλεκτρονικός τρόπος αγοράς εισιτήρίου από αυτό το link: http://www.eventbrite.com/tickets-external?eid=3180148911&ref=etckt

Με τον οποίο για κάθε εισιτήριο που αγοράζετε ηλεκτρονικά μπαίνετε στην κλήρωση για μία ηλεκτρική κιθάρα τύπου Epiphone Les Paul special gt!