Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Power of the Night VI


Για ακόμα μία χρονιά, 6η συνολικά, το Power of the Night έρχεται για να μας προσφέρει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους: Αγνό, καθαρό Heavy Metal!

Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ υπόσχονται ότι η φετινή διοργάνωση θα είναι καλύτερη από κάθε άλλη φορά, με πολλές εκπλήξεις!

Την πρώτη ημέρα, το Σάββατο 16 Ιουλίου,  θα εμφανιστούν κατά σειρά οι: Receiver (CY), Shut' Em Down (CY), Convixion (GR), RUST (CY), Crimson Fire (GR) και Arrayan Path (CY).

Την δεύτερη ημέρα, τη Κυριακή 17 Ιουλίου, θα εμφανιστούν οι: Metal Blade (CY), Winters Verge (CY), Hardraw (CY), Reflection (GR) και οι Tokyo Blade (UK)!

Αξίζει να τονίσουμε ότι ΜΟΝΟ για τις δύο ημέρες του φεστιβάλ, θα διατίθεται η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά των RUST, καθώς η επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του είναι στις 5 Αυγούστου!

Τέλος, σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου, στην καρδιά της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο Rocka Rolla, θα έχουν την ευκαιρία οι παρευρισκόμενοι να γνωρίσουν από κοντά ΟΛΑ τα συγκροτήματα!!!

Ραντεβού αύριο λοιπόν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου!