Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ανακοινώθηκε το Power of the Night VI!


Περιμέναμε εδώ και καιρό να ακούσουμε κάτι για το Power of the Night. Υπήρχε μία έντονη φημολογία ότι δεν θα γίνει φέτος...

Τελικά στην πιο ανύποπτη στιγμή ανακοινώθηκε! Το Power of the Night θα είναι μαζί μας για 6η συνεχόμενη χρονιά στις 16 και 17 Ιουλίου.

Μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν οι thrashers Convixion και οι ιστορικοί epic heavy metallers Reflection από την Ελλάδα, μαζί με τους HardRaw και RUST (λείπει ο Μάης από τη Σαρακοστή; :P) και τους Shut'em Down.

Είμαστε στην αναμονή για περισσότερες ανακοινώσεις, αλλά μέχρι τότε απολαύστε μερικά βιντεάκια από lives των συγκροτημάτων αυτών:

Convixion


Reflection


HardRaw


RUST


Shut' em Down




(Κάπου είχα δει ένα video με τον νέο τραγουδιστή των HardRaw από το live στις Κατακόμβες, αλλά δεν το βρίσκω. Αν το έχει κανένας ας με ενημερώσει στο chromiumsunblog@gmail.com)