Καλωσορίσατε στο Chromium Sun!

Το e-zine αυτό έχει ως σκοπό την προβολή της Κυπριακής σκηνής και όχι μόνο.

Δίνοντας μεγαλύτερη βάση στο νησί μας, θα μαθαίνουμε νέα από όλο το φάσμα του metal, χωρίς παρωπίδες και χωρίς κολλήματα.

Ευχόμαστε σε όλους καλές αναγνώσεις!

P.S. Αν κάποιο κυπριακό συγκρότημα ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσα από το blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει στο e-mail μας: chromiumsunblog@gmail.com
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011




Όπως ανακοινώσαμε και μέσα από την σελίδα του Metal Holocaust, μία έκπληξη μας περίμενε σήμερα, την οποία την περιμέναμε από χθες μετά από ανακοίνωση της Pitch Black Records.
Οι Arryan Path αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα τους σε Arrayan Path, όπως επίσης ανακοίνωσαν ότι δεν θα κυκλοφορήσουν μόνο έναν όπως αναμενόταν δίσκο, αλλά δύο!!!
Το άλμπουμ που ξέραμε ότι θα κυκλοφορήσει θα φέρει τον τίτλο “Ira Imperium”. Σε αυτό το άλμπουμ επίσης θα συμμετέχει ένας ιδιαίτερος guest του οποίου το όνομα θα ανακοινωθεί τον Απρίλιο.
Το δεύτερο άλμπουμ θα λέγεται “Stigmata” και θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα από το "Ira Imperium". 
Το συγκρότημα αποφάσισε να αλλάξει το όνομα του, λόγω των ακραίων συμπεριφορών που αντιμετώπισε από κάποιους, οι οποίοι θεωρούσαν το συγκρότημα ναζιστικό (ήμαρτον δηλαδή).
Τι όμως σημαίνει το νέο όνομα; Απολύτως τίποτα, όπως παραδέχτηκε ο Νικόλας Λεπτός (vocals) στην σελίδα της Pitch Black Records.
Εμείς θα ευχηθούμε τα καλύτερα στο συγκρότημα για το νέο τους όνομα (αν και μας εξέπληξε αυτή η αλλαγή) και περιμένουμε με αγωνία πλέον την διπλή κυκλοφορία τους.